LOCATIES

Locaties

Podotherapie Eersel
U vindt Podotherapie Eersel op de begane grond van Gezondheidscentrum Dolium te Eersel. De ingang van het Dolium is te vinden voorbij de parkeergarage, wanneer u vanaf de doorgaande weg komt. Bij binnenkomst slaat u rechtsaf, waar u vervolgens de lange gang helemaal uitloopt. Aan het einde van de gang slaat u rechtsaf. Hierna bevind zich de praktijk recht voor u.
Wanneer u vanuit de parkeergarage komt gaat u boven aan de trap links af en vervolgens weer links, de praktijk bevind zich aan het einde van deze gang aan de rechter kant. Tegenover de praktijk bevind zich een bankje waarop u kunt plaatsnemen voor aanvang van de afspraak.

Parkeermogelijkheden
Bij het pand zijn voldoende gratis parkeerplaatsen waar u kunt parkeren. Tevens kunt u gratis parkeren in de parkeergarage die grenst aan het Dolium.


Podotherapie Bergeijk
U vindt Podotherapie Bergeijk in de Tower of Beauty op industrieterrein de Waterlaat te Bergeijk. Dit is het industrieterrein waar zich ook de milieustraat bevind. Wanneer u het industrieterrein opgereden komt via de Waterlaat rijdt u deze straat helemaal uit tot het einde. De Tower of Beauty is het laatste gebouw aan de rechter kant op de hoek van de Waterlaat en de Bokkerijder. De praktijk bevindt zich op de tweede etage welke alleen bereikbaar is middels een trap.

Parkeermogelijkheden
Bij het pand zijn gratis parkeerplaatsen waar u kunt parkeren. Dit kan op het terrein van de Tower of Beauty. Tevens mag u hier ook langs de weg parkeren.

Doorgaans ben ik op maandag, dinsdag en woensdag aanwezig op de locatie in Eersel. Op donderdag ben ik op de praktijk in Bergeijk. Op vrijdag zijn beide locaties gesloten maar ben ik telefonisch wel bereikbaar.