VOETEN CRÈMES

Voeten Crèmes

Podotherapie Bergeijk – Eersel is een verkooppunt van aantal voeten crèmes:

Puur Vera Hielcrème
Deze crème verzacht en hydrateert de huid. De crème dringt diep door in de lagen van de huid en hersteld zo ernstige diepe kloven in de hielen en uiteraard ook in de rest van de voet.

Deze crème is uitermate geschikt voor de extra droge voeten.

Puur Vera Verwarmend:
Pure Aloë Vera crème gecombineerd met speciale voedings­stoffen dringt effectief door in de lagen van uw huid en versnellen het proces van celvernieuwing. De crème trekt zeer snel in en herstelt droge en gebarsten voeten. De speciale formule stimuleert de warmtereceptoren in de huid waardoor het uren­lang zorgt voor heerlijk warm aanvoelende voeten. Ideaal voor het gebruik in de winter.

Puur Vera Neutraal:
Puur Vera Voetencrème zonder parabenen en andere toevoegingen met een neutrale geur.
De crème is geurloos, trekt zeer snel in en bevat geen conserveringsmiddelen. Deze verzorgende voetencrème is uitermate geschikt voor de behandeling van ruwe of droge voeten.

Veilig voor diabetici!

Puur Vera Menthol:
De crème heeft een mentol geur, trekt zeer snel in en bevat geen conserveringsmiddelen. Deze verzorgende voetencrème is uitermate geschikt voor de behandeling van ruwe of droge voeten.

Veilig voor diabetici!

Ghen Anti-Transpirant Crème:
Voorkomt en neutraliseert de zweetgeurtjes al direct bij het ontstaan. De ongewenste geur van transpiratievocht wordt veroorzaakt door micro-organismen, die op de huid leven en invloed hebben op dat vocht. Ghen bestrijdt deze micro-organismen en daarmee de oorzaak van geurtjes rechtstreeks. Ghen is licht geparfumeerd maar bedekt of maskeert niet (dat is geen blijvende oplossing) maar neutraliseert transpiratievocht langdurig. Ghen is absoluut zuiver, blijft helder en kan geen kringen in kleding veroorzaken. Wel plakt het enigszins aan de handen omdat het niet oplost in water. Dat is maar goed ook want anders zou het ook oplossen in transpiratievocht en dus zijn werking verliezen. Na het aanbrengen is wassen met zeep dus nodig. Ghen is in crèmevorm omdat drijfgassen schadelijk kunnen zijn voor de huid. Bovendien waarborgt een crème de zuiverheid van de natuurlijke componenten, waaruit Ghen is samengesteld. Het subtiele parfum verdwijnt snel en daarna geeft Ghen meer dan zes dagen het volle preventieve effect