Meten is weten!

Je schoenen gebruik je dagelijks.  Het ene model past je beter dan de ander. Dit heeft alles te maken met de vormen van je voeten. Bij Geenen Schoenen te Bergeijk zoeken ze daarom ook naar de beste manier om je schoen naadloos aan te laten sluiten op je voeten.

Om te voorkomen dat je op te kleine schoenen loopt is het van belang om je voeten met regelmaat op te laten meten. Te kleine schoenen kunnen namelijk vervelende klachten veroorzaken. Niet alleen kindervoeten veranderen in snel tempo, maar ook een volwassen voet verandert in de loop der jaren.

Als podotherapeut kunnen wij adviseren welke schoen het beste bij je voeten past of welke schoen je het beste kunt dragen bij bepaalde klachten.

Sinds kort heeft Geenen schoenen in Bergeijk, als één van de weinige schoenwinkels in Nederland, een 3d scanner van Safesize in hun winkel. Dit apparaat meet niet alleen de lengte en breedte van de voet, maar ook de voetomtrek en hoogte van de wreef. Door al deze informatie zijn zij nog beter in staat om de perfecte schoen te vinden voor hun klanten!