Betalen

Samenwerking met Infomedics
In mijn praktijk geef ik u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom heb ik het versturen en innen van facturen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin gespecialiseerd is.

Uw gegevens zijn veilig
Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekeningen te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy

Uw rekening op papier of online?
Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft mijn praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal ook zo instellen. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl

Betalingsregeling treffen
Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 0900-4049404 (€0.35 per gesprek)
Zij kunnen u dan helpen met een betalingsregeling.

Betalingsvoorwaarden
Hier vind u de betalingsvoorwaarden van Infomedics.

Voor de contact gegevens van Infomedics verwijs ik u door naar de volgende pagina: www.infomedics.nl/contact

Afspraken die niet kunnen worden nagekomen dienen uiterlijk 24 uur voor de afspraak geannuleerd of verzet te worden. Dit kunt u telefonisch doen of door het sturen van een email. Indien u niet of niet tijdig uw afspraak annuleert, behoudt uw podotherapeut zich het recht om de afspraak in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar. U ontvangt daarom de factuur thuis die u zelf dient te voldoen.